Gezond afvallen voor jou

Bericht van Barbara de Jong

Mijn verhaal over afvallen zonder eiwitdiëten. Ik ben hier veel mee afgevallen, maar hield het niet vol en als ik weer normaal ging eten, kwam ik net zo hard weer aan.

Via vrienden die erg veel kilo’s waren afgevallen, kwam ik bij Astrid de Reus: gezondafvallenvoorjou.nl uit.

Het is heerlijk eten. Ik mocht aangeven wat ik wel of niet graag eet en mijn lievelingstoastjes met geitenkaas en heksenkaas mag ik gewoon eten!

Zelfs een patatdagje zit erbij :)

Ik heb zelf ms en maak gebruik van een scootmobiel. Mijn motoriek in mijn handen is niet erg goed. Zittend koken lukt mij goed. Astrid maakt het menu op die manier goed uitgewerkt. En goed te volgen en te maken op die manier!

Ik dacht nou… ik ben benieuwd. Ik mag de dingen eten die ik lekker vind. En beweeg nauwelijks. Ik ben benieuwd!

Ik begon op 83.5 kilo en woog vanmorgen 75.6 kilo! Ik viel gemiddeld 9 ons af. Soms een week 1 ons, maar daarna weer 3 of 4 ons! Mijn stoelgang gaat ook veel beter omdat ik heel veel groenten eet. En alles is heerlijk. Met wat honing of een handje rozijnen. En af en toe wat nootjes door een gerecht. Mmm heerlijk!

Ik heb makkelijk app contact en bij vragen heb ik in korte tijd mijn antwoord! Ik wil graag tot 70 kilo afvallen, liefst 69, staat leuker op de weegschaal.

Als ik op gewicht ben, ga ik overleggen met Astrid hoe nu verder. Maar alles lukt gemakkelijk: ik heb geen trek en het is supergoed vol te houden!

Even vieren dat ik trots op mijzelf ben!! Ik heb mezelf getrakteerd op een lunch met de ingrediënten die ik mag. Het andere halve broodje neem ik mee naar huis. Even in de oven: heerlijk! Een tip: komkommer of extra groente bewaar ik voor na de koffie. Lekker voor de hartige trek met wat aromat of chilipeper in een eetlepel Griekse yoghurt.

Als ik bezoek krijg voor wie ik iets lekkers voor bij de koffie wil halen, eet ik een beschuit met appelstroop. Echt een traktatie en het valt de visite niet op dat ik geen taart eet.

Veel liefs,

Barbara