Gezond afvallen voor jou

Gewichtsconsulente

Gewichtsconsulente

Toen ik een aantal jaren geleden bij een sportschool ging werken, viel het mij op hoeveel mensen bezig zijn met hun gewicht. Met name gewichtsverlies was het gesprek van de dag.

Omdat men vaak van mij wilde weten wat er gedaan moest worden om af te vallen, ben ik een opleiding gaan volgen in Antwerpen. Na het behalen van mijn diploma ben ik binnen de sportschool een afslankcursus gestart. Hieraan namen zowel mannen als vrouwen deel, van wie de ene veel en de ander minder veel kilo’s kwijt wilde raken.

Het was een groot succes; iedereen was gemotiveerd en behaalde op zijn of haar manier successen. Het belangrijkste was dat iedereen plezier beleefde aan het afvallen en geloof me, dat is de sleutel!

Er zijn tientallen afslankprogramma’s, maar de meeste zijn erg streng, massaal en onpersoonlijk en hebben ingewikkelde menu’s. Gun jezelf een leuke manier en doe mee met mijn menu op maat!

Het is gemakkelijk vol te houden en omdat het een persoonlijk menu is, heb ik hierin alles opgenomen wat bij jou past, inclusief de ‘geneugten van het leven.’ Kun je je glaasje wijn niet missen? Geen probleem, het staat erin.

Hou je ervan tussendoor wat te snoepen? Dat hoef je met mijn menu op maat niet te laten.

Op de website vind je tips om het vol te houden en om af te vallen, zonder dat je alles af moet slaan. Doe het op jouw manier en in jouw tempo, dat geeft de beste resultaten.

Belangrijk: je doet dit niet alleen. Vertel je familie en vrienden over je afslankplannen en vraag mij om hulp indien nodig.

Ik ben altijd telefonisch bereikbaar of bel je terug als je inspreekt, mocht je een vraag hebben. Verder kom ik naar je toe als je hier behoefte aan hebt. Zie voor meer informatie hierover het onderdeel Tarieven.