Gezond afvallen voor jou

Hoe werkt het?

Van alle volwassenen heeft bijna 75% weleens een dieet geprobeerd. Bij sommigen vlogen de kilo’s eraf, meestal volgden ze een zogenaamd crashdieet.

Bij anderen ging het wat langzamer, maar ook zij raakten wel wat kilo’s kwijt na verloop van tijd.

Toen ik nog afslankadviezen gaf in een groep hoorde ik bijna altijd hetzelfde, namelijk dat de meeste diëten niet vol te houden zijn. Dat heeft me aan het denken gezet.

Hoe komt het dat de meeste diëten niet vol te houden zijn en de kilo’s die eraf gevlogen waren binnen no time weer terugvliegen?

De belangrijkste reden is simpel: de diëten zijn niet leuk. Het is niet leuk om elk gebakje te moeten afslaan bij een verjaardag, het is niet leuk om je glaasje wijn te moeten vervangen door een glas water, het is niet leuk om anderen een kroketje te zien eten en jij het moet doen met een meegebracht plakje roggebrood. Je voelt je sociaal geïsoleerd en dat houdt niemand lang vol.

Andere redenen zijn, dat het onmogelijk is om alles wat je eet te vertalen in punten. Je mag zoveel punten per dag en jij maar rekenen of je nog een paar punten over hebt voor een paar dropjes of een klein zakje chips! En dan is daar nog het feit dat de gerechten die goed zijn om af te slanken veel te ingewikkeld zijn of niet geschikt voor het hele gezin. Met als gevolg dat je uren in de keuken staat en ook dat houdt niemand lang vol.

Daarom heb ik het menu-op-maat bedacht. Een dag-, dagen- of weekmenu speciaal voor jou. Gemakkelijk vol te houden, gemakkelijk in te passen bij de rest van het gezin, met alles erin opgenomen wat jij lekker vindt. Hierdoor is dit dieet gemakkelijk vol te houden.

Je kunt zoveel dag- of weekmenu’s aanvragen als je wilt, maar je kunt deze ook meerdere dagen of weken gebruiken. Spelenderwijs val je net zoveel af als je zelf wilt, in net zoveel tijd als je nodig hebt.

Verder geef ik persoonlijke begeleiding. Je kunt me altijd mailen of bellen en ik bel je altijd terug. Geen vraag is te gek. Of je wilt me gewoon vertellen hoe het met je gaat, of een peptalk of beide. Ik ben er voor je!

Wil je liever een persoonlijk gesprek? Dan kom ik bij je langs, bijvoorbeeld om samen met jou je koelkast te bekijken of je voorraadkast. Alles is mogelijk. Je doet het niet alleen!

Ten slotte vind je mijn filmpjes met tips ook op de website. Met deze tips wordt het nog gemakkelijker voor je om je doel te bereiken. Vijf, tien of twintig kilo? Het gaat lukken!