Gezond afvallen voor jou

Tarieven

Menu op Maat

Dagmenu

Wil je een dagmenu, bijvoorbeeld omdat je niet te veel hoeft af te vallen of niet aan wilt komen? Dan krijg je van mij een persoonlijk menu, op jou afgestemd aan de hand van de ingevulde vragenlijst. Je kunt dit bijvoorbeeld 1 x per week gebruiken.

Het dagmenu kost 11 euro. Het bestaat uit een ontbijt, een lunch en een diner. Er staan ook twee tussendoortjes bij die je kunt gebruiken op het tijdstip dat jij het nodig hebt. Als je de vragenlijst ingevuld hebt, maak ik een menu met jouw wensen erin verwerkt.

Weekmenu

Mocht je het fijn vinden om met behulp van een menu meerdere kilo’s kwijt te raken, dan past een weekmenu waarschijnlijk beter bij je.

Je kunt zoveel weekmenu’s aanvragen als je wilt. Je kunt er ook voor kiezen je weekmenu een paar weken te gebruiken. Het is mogelijk ontbijt, lunch en avondeten met andere dagen te wisselen. Ook hier geldt, dat ik het menu maak met jouw wensen erin verwerkt.

Het weekmenu kost 75 euro.

Gratis persoonlijke begeleiding

Bellen of mailen

Je kunt me tijdens het afvallen met je dag- of weekmenu op maat altijd bellen of mailen. Als je vragen hebt over het menu, maar ook als je even wilt sparren over je dieet. Het is mogelijk dat ik niet opneem, maar geen zorgen: ik bel je terug. Je mail wordt ook zo snel mogelijk beantwoord. Afvallen doen we samen!

Huisbezoek

Een gesprek op locatie, bijvoorbeeld over de inhoud van je koelkast of voorraadkast of voor een meer persoonlijke begeleiding, kost 50 euro p.p.

De reiskosten zijn hier niet bij inbegrepen, die bedragen 0,19 cent per kilometer. De reistijd is voor mijn rekening.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.